Packhusplan
Packhusplan, Hällarna, Visby, Gotland County, Sweden- Park
Compare nearby stays with similar location, guest experience, amenities, and class.
Central Location near Parks and Ferry Terminal
Located in Visby, Börsen Annex offers a convenient stay near Almedalen Park and Visby Ferry Terminal. Explore nearby attractions like Gotska Golf Club, Lugnet Golf Course, and Lummelunda Cave, all just a short distance away.
Modern Amenities for Comfortable Stay
Experience comfort in every room with flat-screen TVs, private bathrooms, and cozy bed linen provided in all units. The property is non-smoking, ensuring a pleasant environment for all guests.
Easy Access to Golf Courses and Airport
Golf enthusiasts can easily reach Visby Golf Course and Slite Golf Course from the hotel. Plus, with Visby Airport just 3 km away, travel convenience is guaranteed.
Book your stay at Börsen Annex now for a memorable Visby experience!
Check-in from
03:00 PM
Check-out by
11:00 AM
Children
Allowed
Pets
Not allowed
Sleeps
Up to 4 guests
4 adults · 3 children
Beds
Sofa bed (Variable Size), 2 Twin bed (90-130 cm wide), Twin bed (90-130 cm wide)
Room details
70 sqm
In-room amenities
Sleeps
Up to 1 guests
1 adults
Beds
Twin bed (90-130 cm wide)
Room details
7 sqm
In-room amenities
Sleeps
Up to 2 guests
2 adults · 1 children
Beds
2 Twin bed (90-130 cm wide)
Room details
10 sqm
In-room amenities
Sleeps
Up to 1 guests
1 adults
Beds
Twin bed (90-130 cm wide)
Room details
5 sqm
In-room amenities
Get answers about amenities, policies, and more — e.g. “Are pets allowed?” or “Is parking available?”
Provider-sourced guest reviews.
Läget är toppen, centralt men lugnt. Egen dörr från gatan rakt in i en liten studio, kändes som en egen liten mini-lägenhet. Skön säng. Bra dusch och handdukar. Liten garderob med många galgar, hårfön, vattenkokare, liten kyl, speglar. SVT 1 och 2. Lite italiensk känsla med en alldeles egen uteplats på en innergård, som skulle kunna vara helt underbar. Någon annan sitthörna finns ej, så det är en viktig plats på boendet.
Varför ingen frukost? Borde ingå när man betalar 1500 kr per natt. Det fanns en liten kyl och en vattenkokare samt två glas och en mugg. Så mycket trevligare det varit om det också stått en flaska vatten och några te/kaffepåsar på den lilla bänken där och välkomnat gästen. Engagemang saknas. Endast två TV-kanaler. Inget skohorn. Persiennerna behöver bytas ut. Innergården skulle kunna vara rena rama drömmen, tänk att sitta där med något gott, men den är tyvärr inte alls iordninggjord och man vill inte sitta där. Ta bort alla löv och gör ordentligt rent på golvet, ställ dit ett par gröna växter och VOILA! Engagemang saknas...
Rent och fint. Trevligt område och trevlig personal. Satte dock inte fem stjärnor pga att det nästintill inte fanns några köksredskap att laga mat med i våran lägenhet. Jag sa till två gånger under vistelsen och bad om bla grytlappar, kökshandduk, stekspade men tyvärr var det inget som löstes under våran vistelse.
Petit bijou au centre de Visby; propreté impeccable, petit appartement ( no 165) charmant pour 3 personnes voire plus ( canapé salon)
Rien !
Bra läge men dåligt städat och varmt kylskåp
Stille
Litt klaustrofobisk
I had the pleasure of staying in a top-floor apartment that offered a truly memorable experience. From the moment I stepped in, I felt like I was living in the heart of the old town—charming, peaceful, and full of character. The location was excellent—just a short walk to the sea, surrounded by a lovely green park, and conveniently close to IKEA for anything I needed. It perfectly combined convenience with charm. Waking up to the views, enjoying the calm atmosphere, and feeling so connected to the town’s heritage made this stay one of my best choices. I would absolutely recommend it to anyone looking for a cozy and authentic experience.
Läget var ju bra men rummet Annexet var uselt. Ostädat golv i rummet, sängarna usla endast en högljudd fläkt att tillgå i ett supervarmt rum. Det fanns inte ens en stängningsbar dörr till toan. Vi kunde inte lämna in nyckeln på morgonen vid avresa...så konstigt.vi la den i en kruka.
Fantastiskt boende, bokat med kort varsel. Även snabb service vid tidig utcheckning gav ett trevligt och professionellt intryck. Kommer gärna tillbaka
Börsen Annex lies in a distance of a rather good walk from the main hotel, though by the beautiful old town gates. Annex is itself an idyllic ancient house. The location is just gorgeous quite near to Stortorget and other central places, though it has reverse side: I listened much revelry on nights. Part of it was due to young people who were living in other rooms of the Annex; but the area seems to me being also otherwise partying zone of the city. It, however, helped that I closed also the inner door from the vestibule to the sleeping room. The modern furnishings are moderately fitted to the old, small rooms.
Perfekt läge. Kunde inte bli bättre. Badrummet jättefint. Bra att det fanns en hårtork.
När jag bokade rummet fick jag ingen information om att rummet inte låg i själva hotellet utan låg en bra bit därifrån. Ändå hade jag personlig kontakt via telefon inför vistelsen. Upplevde vilseledande information om frukosten för i mailet där bokningen bekräftas står det att frukost ingår, men icke det. Man kunde boka frukost 175 kr/gång men då fick man gå till själva hotellet. Rummet var trist och upplevdes ofräscht. Badrummet var superfint Heltäckningsmatta i den lilla hallen var ingen höjdare..När man vickade upp persiennen var utsikten en ofräch "altan" på några kvadratmeter, utrustad med ett litet bord och några.stolar. Ej tilltalande, det såg inte ut som om någon varit där på många år. Skulle någon suttit där så hade de tittat rakt ner i min säng då "altanen" låg högre upp. Läget o badrummet var super men annars var det bedrövligt. Trots att man sällan är på hotellrummet så tar det ner hela semesterupplevelsen när rummet är sunkigt. Besviken.
Great place to stay with 3 people. The second bedroom has privacy so we slept great. Kitchen had everything we needed. Would stay at again.
Rummet var fint, trevlig personal och god frukost. Minus var att tv:n inte fungerade, kylen var ingen kyla i och ingen påfylld schampo i duschen (det var slut). Det är trist när det står att det finns kyl och tv på rummet och det inte fungerar. I övrigt bra hotell.
Fantastiskt boende i medeltida hus. Bra frukost. Nära till allt i mysiga Visby.
Fräscht, nyrenoverat och stort dubbelrum. Frukosten tyvärr lite eftersatt. Receptionen hade mer stängt än öppet...
Grymt läge i vackra Visby.
Excellent location, great value
no hot water. no coffee or thee. no operational bath or shower.
The room was a surprise. On the corner, street level. Need to keep the shades closed or everybody passing looked you in the face, lying on your (very good) bed. So you could not open the bigger windows, only small ones higher, and it was warm. Biggest problem: a huge bath with no grips to hold and… no separate shower. Not very handy for older people. The bathroom was big enough for a separate shower though. In the evening we heared the people passing by like they where standing next to our bed. And when it got later, they sounded more and more happy. And louder… Over SEK 2500 a night without breakfast or roomservice, it was rather disappointing.
Väl omhändertagen av serviceminded personal
Fun to stay in your own building with entrance directly from the street.
A bit noisy, Both from the street and the neigbours.
After I complained about the room in the Börsen Annex, I was given a standard double room in the main hotel building, including breakfast (free of charge). The staff were very polite and helpful. Breakfast options were varied and appropriate for travellers with various dietary requirements.
I booked a single budget room in the Börsen Annex, which is a building located two or three streets away from the main hotel (Visby Börs). The room was absolutely inacceptable. Not only was it extremely small, but also dirty and (worst of all) mouldy. The hotel responded to my complaint by apologising and offering me a standard room in the main building, which was very clean and comfortable, so the remaining part of my stay was perfect. However, I do not understand why a respectable four-star hotel continues to offer such appalling conditions to unsuspecting customers. It is evident from earlier reviews I was not the first guest to complain about the room in question. So, while I can definitely recommend the main hotel, DON'T book rooms at the Annex.
Mögel på golvet i badrummet, inget duschdraperi så golvet blev dyngsurt. Dörren in till badrummet var en dåligt ditsatt sjukförsäkring som inte gick att stänga ordentligt. Unken lukt i rummet och elementen fungerade inte. Men bra läge, bra pris och trevlig personal i receptionen.
Underbar personal som fixade när det hade fel. Allt på topp.
Perfekt läge
Väldigt positivt överraskad , centralt och fräscht.
Bra skick, men för mjuka sängar och kallt på rummet. Det tog ett tag att hitta Annexet eftersom det inte ligger i direkt anslutning till hotellet. Annars var det fint på rummet.
Världens bästa hotellrum! En riktig överraskning! Sköna mjuka sängar! Ett badrum med riktig jacuzzi! Ett hotell som vi verkligen vill tillbaka till!! Vi har hittat vår oas i Visby på Gotland!!
Location.
A bit smelly/moldy. The pictures are not very accurate for the actual room. Very noisy on Friday and Saturday night given that it is very close to main square
Bra rum och läge till bra pris.
Cosy annex of a hotel a few streets away - a good bed and a decent bathroom
The only thing I was missing, was a comfortable place to sit and work behind my laptop, although admittedly there wasn't much space for a small table anyway.
Ett väldigt konstigt hotellrum där det var extremt lyhört mot gatan, plus att man var tvungen att ha persiennerna neddragna eftersom det var direkt insyn från gatan på två sidor. Sängen var extremt mjuk, jag fick lägga bäddmadrassen på golvet andra natten för att klara ryggen. Bra med kylskåp, konstigt med vattenkokare när det varken fanns muggar, tepåsar eller kaffepulver.
Helt fantastiskt! Egen ingång från gatan, strax nedanför stora torget. Lungt o jättemysigt. Bästa boendet
En övernattning ensammen med vår hund. Fantastiskt litet boende, ingång direkt från gatan, som en liten lägenhet. En liten hall, litet badrum och ett sovrum med en stor, skön säng. Dessutom finns en liten "innergård" med två soffor och ett bord - supermysigt. Hit kommer jag gärna igen. Hunden fick bo gratis! Det är litet så inte aktuellt för fler än två gäster och mindre hundar.
Mycket nöjda med övervåningen vi hyrde. Önskat om möjligt någon extra nyckel
Bra läge mitt i stan (innanför muren) Lika lång tid att gå till busstationen som till Gotlandsbåten. Till Östercentrum var det inte långt att gå¨.
Perfekt läge, mitt i stan. Det var skönt att ha egen ingång och egna bekvämligheter.
Mycket bra läge! Trevlig o fräsch lägenhet även om den inte var nyrenoverad. Stora sovrum o bra kök. Fungerade mycket bra för familj med liten hund. Lätt att parkera i närheten,
Feedback themes are sourced from guest reviews provided by our data provider.
What guests love
Areas to consider
Cleanliness
6.18/10Several comments about dirty floors and unkempt rooms.
Service
9.15/10Quick service and professionalism noted by guests.
Location
9.19/10Excellent location mentioned in multiple reviews.
Room Quality
7.14/10Some complaints regarding furnishings and overall quality.
Amenities
7.67/10Lack of kitchen utensils mentioned, impacting the score.
Value for Money
8.13/10Standard quality for this hotel tier.
Food and Beverage
8.68/10No specific comments found, assumed to meet expectations.
Overall Experience
8.65/10Mixed reviews but a generally positive sentiment about the stay.